Onze Nieuwsbrief Zomer 2016 is er
Not rendering correctly? View this email as a web page here.
Agilos-Final-100px.png

Agilos Nieuwsbrief Zomer 2016

Exploring_the_deeper_sea.jpg

(Lire cette newsletter en Français. Read Newsletter in English.)

Beste  ,

Stelt u zich voor dat u wilt gaan duiken. U droomt waarschijnlijk over een ervaring zoals in bovenstaande foto. Natuurlijk oefent u eerst in een vijver of zwembad, maar zodra u het duiken onder de knie hebt wilt u alle voordelen van de open zee hebben. Hetzelfde geldt voor data discovery. Daarom willen we u meenemen op een ontdekkingsreis en u helpen bij het ontdekken van de schatten in uw gegevens.

Ons aanbod wat betreft technologie- en bedrijfsoplossingen zijn gebouwd op innovatieve business intelligence technologie, waaronder Qlik software en software van derde partijen zoals Alteryx en Metric Insights. Het is echter onze focus op klantsucces en een korte terugverdientijd die het verschil maken. Deelnemers aan onze Qlik Sense Tour 2016 evenementen konden het live zien en horen van enkele van onze klanten. Bedrijven zoals BMW Monserez, Bubble Post en Mactac legden uit hoe zij voordeel konden halen uit onze expertise en hun oplossingen in zeer korte tijd in productie konden nemen.

Een andere zeer interessante oplossing die we ontwikkeld hebben in samenwerking met SIRIUS Insight laat zien dat de combinatie van interne gegevens en externe gegevens kan leiden tot dieper inzicht. U kunt in deze nieuwsbrief lezen hoe de integratie van diverse technologieën, waaronder het Qlik Sense platform, Alteryx voor Data Integratie en GeoQlik, heeft geleid tot Touch Point Insights, een oplossing waarmee sales- en marketingmanagers hun verkoopkanalen kunnen optimaliseren.

In mei kregen wij van Qlik de award voor beste Oplossing provider van het jaar voor de Benelux. Wij breiden niet alleen ons sales team uit ter ondersteuning van verdere groei, maar ook ons consulting team.

Het momentum van Qlik Sense is veelbelovend. Met veel genoegen verwelkomen wij diverse nieuwe klanten zoals Bureau Gevers, Gemini, Metes, McDonald’s en diverse anderen.

Het is duidelijk dat de combinatie van innovatieve technologie met onze expertise en business focus bijdraagt aan het succes van onze klanten. Vergezel ons op een (duik)trip en ontdek een rijkdom die u nog nooit heeft ervaren!

Met vriendelijke groeten,

Gilles Hocepied
Managing Director
Agilos

Is onze

Nieuwsbrief Lente 2016

u ontgaan?

Newsletter_Spring_2016_Banner_CTA_300.jpg

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET MEEST RECENTE AGILOS NIEUWS

Touch_Point_Insights_Competitors_dashboard.png

Touch Point Insights helpt bedrijven bij het optimaliseren van hun retailkanaal

Brussel – 1 Juni, 2016 –

Agilos en SIRIUS Insight hebben gezamenlijk “Touch Point Insights” ontwikkeld. Deze interactieve dashboardoplossing geeft bedrijven met retailkanalen een beter inzicht in hun key business parameters om hun sales, marketing en netwerkontwikkeling te ondersteunen en te optimaliseren.

Lees verder

QST2016_BMW_Monserez6.jpg

Klanten van Agilos delen hun ervaringen tijdens de 5 Qlik Sense Tour evenementen

Brussel – 24 Juni, 2016 –

Om de Belgische en Luxemburgse markt op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van Qlik, heeft Agilos de afgelopen weken 5 evenementen georganiseerd in Brussel, Gent, Kortrijk, Luik en Luxemburg. De hoogtepunten kwamen van live getuigenissen van Bubble Post, BMW Monserez, Mactac, Physiol en WSI.

Lees verder

Push_Intelligence_mobile_NEWSLETTER.png

Wat is Push Intelligence en waarom heeft u het nodig?

Brussel – 3 Mei, 2016 –

Push Intelligence versnelt het hele Business Intelligence en Business Analytics proces en stelt u in staat om zich te concentreren op de informatie die voor u het meest belangrijk is.

Lees verder

Agilos_Solution_Provider_of_the_year_2016.jpg

Agilos ontvangt de Qlik ‘Solution Provider of the year’ award

Orlando – 5 Mei, 2016 –

Agilos is door Qlik beloond voor de fantastische bijdrage aan het succes van Qlik in de Benelux. Deze award werd uitgereikt tijdens Qonnections 2016, de jaarlijkse bijeenkomst van wereldwijde partners en klanten van Qlik die dit jaar in Orlando, Florida werd georganiseerd.

Lees verder

Social_Media_Dashboard_-_No_Title.png

Qlik versterkt Cloudoplossingen met de overname van Industrial CodeBox

Orlando – 2 Mei, 2016 –

Qlik® heeft aangekondigd dat het Industrial CodeBox heeft overgenomen, het bedrijf achter QVSource. Dit programma laat Qlik Sense® en QlikView® gebruikers data, afkomstig uit cloudbronnen zoals social media, Software-as-a-Service (SAAS) applicaties en andere webapplicaties, toevoegen in hun applicaties. Dit leidt tot diepere inzichten.

Lees verder

Yannick_Vega_newsletter.png

Agilos breidt aanwezigheid in Wallonië en Brussel verder uit

Brussel – 1 Juni, 2016 –

De datavisualisatie markt is booming en Agilos wordt steeds vaker benaderd door bedrijven die willen starten met Qlik Sense. Om aan deze sterke vraag te voldoen, breidt Agilos het sales team en het partnernetwerk voortdurend uit. Yannick Vega heeft zich bij het Sales team voor Brussel-Wallonië gevoegd. Hij heeft een business achtergrond bij Bisnode. Hij stelt uw behoeften op de proef om de beste business intelligence oplossingen voor uw bedrijf te kunnen aanbieden.

 

European_championship_2016_app2.png

Probeer de Qlik European Championship 2016 app

Brussel – 9 Juni, 2016 –

Wie is de all-time Belgische topscorer van alle Europese voetbaltornooien? Welke Belgische voetbalclub heeft de meeste spelers in het EK had? Vind uw antwoord op deze en vele andere vragen in deze magnifieke Qlik Sense app-in-the-cloud. Het bevat alle statistieken van 1960 tot 2012, en wordt door middel van live data continu geupdated met gegevens van het EK van 2016.

Ga naar de app