Met plezier laat ik u weten dat onze Nieuwsbrief Lente 2016 er is
Not rendering correctly? View this email as a web page here.
Agilos-Final-100px.png

Agilos Nieuwsbrief Lente 2016

Newsletter_Spring_2016_Header_Jump.jpg

(Lire cette newsletter en Français. Read Newsletter in English.)

Beste  ,

Wij publiceerden onze eerste nieuwsbrief in December 2015. Sindsdien is er veel gebeurd dat wij met u willen delen.

Ten eerste zien wij een groeiende interesse in onze business blog. Dit is voor ons een bevestiging van de beslissing om onze visie en ervaring via onze blog te delen met professionals zoals u. Wij hebben daarom besloten om onze blog nu in 3 talen te publiceren (Engels, Frans en Nederlands). Heeft u geen tijd om onze blog regelmatig te bezoeken, maar wilt u liever een maandelijkse samenvatting van onze blogs? Dan kunt u zich daarvoor inschrijven op onze blogpagina.

Onze Qlik Sense workshops zijn zeer succesvol. Meer dan 300 mensen hebben één van onze 3 verschillende soorten workshops bijgewoond. In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over het bijwonen van zulk’n workshop.

Verder informeren wij u met trots dat Agilos door Qlik beloond is voor de expertise en de focus. Van de 1700 wereldwijde Qlik partners is Agilos in Q3 en Q4 uitgeroepen tot de nummer 1, omdat wij voor het meeste websiteverkeer en de meeste Qlik Sense downloads hebben gezorgd. Bovendien zijn wij de eerste partner in de Benelux die Qlik’s splinternieuwe QAP (Qlik Analytics Platform) verkocht en geïmplementeerd heeft.

Daarnaast is Agilos de eerste Belgische partner die toetrad tot het Qlik Partner Expertise Program. Onze toepassingen voor de gezondheidszorg, in het bijzonder voor ziekenhuizen, is door Qlik erkend en wordt nu wereldwijd gepubliceerd. Neem eens een kijkje op http://market.qlik.com/mediscovery.html. Dit onderstreept het vertrouwen dat wij de afgelopen drie jaar al van meer dan 20 ziekenhuizen kregen.

Tot slot wil ik aandacht geven aan een splinternieuwe technologie op de BI-markt: Push Intelligence. Wij hebben een overeenkomst ondertekend met Metric Insights, pioniers binnen dit domein. Push Intelligence brengt BI naar het volgende niveau. Om hier meer over te weten te komen, kunt u het artikel in deze nieuwsbrief lezen of u aanmelden voor onze geplande webinar over deze veelbelovende technologie.

Met vriendelijke groeten,

Gilles Hocepied
Managing Director
Agilos

Push Intelligence:

uw persoonlijke digitale assistent

Eerst was er Business Intelligence (en dat is er nog steeds!). Maar nu kunt u de volgende stap zetten, door middel van Push Intelligence. Ontdek de ‘headlines’ in uw gegevens, zodat uw gebruikers zich kunnen concentreren op de voor hen belangrijke metrieken.

Push_Intelligence_webinar_Newsletter.png

In deze webinar leert u hoe u de gebruikersbetrokkenheid bij uw BI-oplossingen kunt vergroten, door middel van KPI / Gegevens gedreven Alerts, E-mailnotificaties, Rapport-bursting, Samenwerking tussen gebruikers of een Uniform BI-Portaal. Mis de kans niet om deze oplossing in actie te zien in deze webinar!

blijf op de hoogte van het meest recente agilos nieuws

BIA_Blog.jpg

Agilos helpt BIA met het visualiseren van SAP-data

Genval – 7 Maart, 2016 –

BIA, een marktleider in verkoop en onderhoud van uitrusting voor mijnen, overheidswerken, recycling en energieproductie, heeft besloten om SAP te implementeren als duurzame en waardevolle toevoeging voor hun klanten. Met de automatisering van handmatige processen kwamen er meer gegevens beschikbaar. Tijd om een bedrijfsbrede oplossing voor business intelligence en analytics te overwegen.

Lees verder

Gartner_Magic_Quadrant_for_Business_Intelligence_and_Analytics_Platforms_2016.png

Gartner Magic Quadrant voor BI 2016 – de grote SHAKE-OUT

Brussel – 19 Februari, 2016 –

De 4 GROTE traditionele BI-leveranciers IBM, Oracle, SAP en SAS zijn uit het leiderskwadrant verdwenen. Tot ziens. 3 leveranciers domineren nu het leiderskwadrant: Qlik, Tableau en Microsoft.

Lees verder

Push_Intelligence_KPI_dahsboard.png

Push Intelligence vs. Business Intelligence

Brussel – 21 Maart, 2016 –

Vele organisaties hebben Business Intelligence (BI) tools geïmplementeerd, in de hoop dat zij hun werkzaamheden effectiever kunnen maken door het te baseren op data. Ondanks miljoeneninvesteringen in BI-applicaties, lost de technologie zijn belofte niet in.  Door middel van Push Intelligence kan U nu een stap verder gaan.

Lees verder

Agilos_Agile_Analytics_Academy.jpg

Agilos Agile Analytics Academy

Brussel – 1 Maart,  2016 –

Hoewel wij veel positieve feedback hebben ontvangen over onze trainingen, voelden wij ons klaar voor de volgende stap in de leerervaring. Wij bieden een lesprogramma dat niet alleen beter geschikt is voor diverse soorten gebruikers, maar ook een leerproces bevat waarmee gebruikers stapsgewijs en op hun eigen tempo beter getraind worden.

Lees verder

Qlik_Awards_Agilos.jpg

Agilos wint wereldwijd awards voor zijn 'TIC' Qlik Sense Workshop Series

Brussel – 18 Maart, 2016 –

Qlik heeft, met wereldwijd meer dan 1700 Qlik partners, Agilos uitgeroepen tot de nr. 1 partner wat betreft het genereren van het meeste websiteverkeer en de meeste Qlik Sense downloads. Onze ‘Touching Is Convincing’ Qlik Sense Workshops werken als katalysator. Als u Qlik Sense nog niet ‘aangeraakt’ hebt, neem dan een paar uur de tijd om één van onze workshops te bezoeken. Geloof ons niet op alleen ons woord.

Lees verder

Qlik_Health_Check_Agilos.png

Agilos biedt een 'Health Check' aan voor uw Qlik platform

Brussel – 10 Maart, 2016 –

Neemt de performantie van uw Qlik platform af? Zijn er wijzigingen in de personeelsbezetting van de technische mensen, veranderingen in de bedrijfsstructuur of de BI-omgeving en heeft u moeite om hier mee om te gaan? Of denkt u meer voordeel te kunnen halen uit uw QlikView of Qlik Sense investering? Dan is een Health Check iets voor u!

Lees verder

QV12-Large_625x349.jpeg

QlikView 12 is er!

Radnor, US – 8 December, 2015 –

Met QlikView 12 bevestigt Qlik de toewijding die ze hebben aan de bewezen, toonaangevende data discovery oplossing. Dit bevestigt de langetermijninvestering van onze klanten in het product. Het is voor onze klanten ook het fundament om met Qlik technologie te werken en hun business intelligence strategieën te ontwikkelen. Zij kunnen tegemoetkomen aan de groeiende behoeften van de BI-gebruikers, door meerdere use cases te behandelen via een unieke platformbenadering met visuele analytics.

Lees verder

map_flanders.jpeg

Agilos breidt aanwezigheid in Vlaanderen verder uit

Gent – 16 Maart, 2016 –

In 2015 brak Agilos opnieuw alle records: meer dan 50 nieuwe klanten en projecten, een team dat voortdurend groter wordt, nieuwe referenties zowel in Vlaanderen als Wallonie, Brussel en Luxemburg, en strategische partnerships met bedrijven zoals Efficy en EASI. Wij breiden nu ook verder uit in Vlaanderen. Het Vlaamse accountmanagement team, onder leiding van Patrick Longé, wordt versterkt met Vincent Claeys. Ons doel blijft het helpen van bedrijven met de inzet van data voor een betere besluitvorming. Onze hoofdmotieven zijn een snelle toegevoegde waarde en een snelle terugverdientijd. Zij worden ondersteund door ons team van experts.

Wij hebben op 14 en 21 juni, in Kortrijk en Gent, informatiesessies gepland in samenwerking met Qlik. Hierover volgt spoedig meer informatie.